Afhalen

Bestellingen die via onze website worden gedaan kunnen gratis worden afgehaald op onze vestiging:

Sportcenter Balance

John. F. Kennedylaan 205

5981 WZ Panningen

Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een e-mail wanneer jouw producten klaarstaan. Dit is meestal binnen 24 uur. 

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 20.30 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.

Bezorging via DHL 
DHL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van DHL je het pakket kunt afhalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

Ophalen op een DHL Ophaalpunt 
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een ophaalpunten bij DHL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een DHL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd..